Υπηρεσίες

Κέντημα
Η επιχείρησή μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και μπορεί να κεντήσει σε όλα τα είδη υφασμάτων. Επίσης παρέχουμε εργασίες façon. Κεντάμε λογότυπα, εταιρικά σήματα, μπρελόκ, στρατιωτικά σήματα, στρας, παγιέτες, κέντημα σε έτοιμα ρούχα και σε ρούχα εργασίας, όπως ποδιές, φόρμες, καπέλα κ.ά.
Μεταξοτυπία
Πρόκειται για την πιο γνωστή και πιο παλιά μέθοδο εκτύπωσης σχεδίων και φωτογραφιών σε υφάσματα. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη, απαιτεί χρόνο και χρησιμοποιείται για μεγάλο αριθμό υφασμάτων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ως προς την ποιότητα και την αντοχή του υφάσματος και των χρωμάτων. Επίσης, δημιουργούμε μακέτες, φιλμ και εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας. Δυνατότητα έξι χρωμάτων και τετραχρωμία CMYK.
Στάμπες Βινυλίου
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο εκτύπωσης του σχεδίου που επιθυμείτε στο αντίστοιχο ύφασμα. Προσφέρει άριστη ποιότητα εκτύπωσης και αντοχής της στάμπας, ενδείκνυται για γραμμικά σχέδια και όχι για εκτύπωση φωτογραφιών και σχεδίων με συνδυασμό χρωμάτων.
Ψηφιακή Εκτύπωση
Η ψηφιακή εκτύπωση είναι ένας εύκολος τρόπος για την παραγωγή ετικετών, σφραγίδων, αυτοκόλλητων σε υφάσματα με μεγάλη λεπτομέρεια και υψηλή ανάλυση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή μικρών εκτυπώσεων και κοπής. Δείτε την απαράμιλλη απόδοση και παραγωγή υψηλής ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας.
Θερμομεταφορά
Από τις πιο γνωστές μεθόδους εκτύπωσης σχεδίων και φωτογραφιών σε υφάσματα πολυεστερικά, ακρυλικά και συνθετικά. Η τεχνολογία της θερμομεταφοράς χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα οι εκτυπώσεις σας να αντέχουν στο πλύσιμο, στο σιδέρωμα και στο χρόνο.
Foil – Φόιλ
Θερμομεταφερόμενο μεταλλικό φιλμ, σε χρυσό και ασημί και σε ευρεία γκάμα χρωμάτων, απλά ή ολογραφικά, με φινίρισμα πολύ γυαλιστερό ή ματ. Εφαρμογή σε ένα ή δύο στάδια. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.
Πλαστιζόλ
Θερμομεταφερόμενα κατάλληλα για μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια. Μπορούν να συνδυαστούν με glitter, μεταλλικά χρώματα, στρασάκια. Με φινίρισμα ματ ή με γυαλιστερή όψη.
Ραφείο- Κοπή
Στο χώρο του εργαστηρίου μας λειτουργεί ραφείο, όπου μπορούμε να κόψουμε και να ράψουμε ποδιές εργασιών, εστιατορίων, υφασμάτινες τσάντες, πουγκιά, πορτοφόλια, μπαντάνες και ειδικές κατασκευές.
Χάραξη με Laser
Με τη μέθοδο χάραξης με Laser μπορούμε να φτιάξουμε σχέδιο πάνω στο ένδυμα που εσείς επιθυμείτε.
Εκτύπωση με ταμπόν
Με την μέθοδο εκτύπωσης σε ταμπόν μπορούμε να τυπώσουμε σε στυλό, αναπτήρα, σταχτοθήκες, ποτήρια, μπουκάλια καθώς επίσης και σε υλικά όπως αλουμίνιο, δέρμα, πλαστικό και γενικότερα σε οποιοδήποτε σταθερό υλικό μικρών διαστάσεων.